Teun en Yvette zijn gevorderde koks. Maar waar moet je beginnen als je nog maar nét in de keuken staat? Welke bouwstenen komen terug in ieder gerecht? Welke klassieke smaakmakers passen altijd bij elkaar? Waar haal je goede recepten vandaa ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Teun en Yvette zijn gevorderde koks. Maar waar moet je beginnen als je nog maar nét in de keuken staat? Welke bouwstenen komen terug in ieder gerecht? Welke klassieke smaakmakers passen altijd bij elkaar? Waar haal je goede recepten vandaa ...
Binnenkort ligt Yvette onder een ritselend bladerdak van aardbeienplanten en cavolo nero haar boekje te lezen. Welke groenten en kruiden laten zich ook makkelijk kweken als je niet zulke groene vingers hebt als Yvette? Wanneer moet je zaad ...
Als je eten er appetijtelijk uitziet, lijkt het al gauw zo te smaken. Kies je het bord bij het gerecht of het gerecht bij het bord? Hoe kook je naar je servies? Op welke kleuren ziet ieder gerecht er smerig uit? En bij welke winkel vind je ...
Het is St. Patrick’s Day - de dag van groen én groentespreads. Welke geroosterde groenten blend je door de muhammara? Wat maak je met edelgist? En welke groentecombi’s staan er op het lijstje van Yvette? Je hoort het in Etenstijd! Onze s ...
Tijdens de plantaardige week overgoten Teun en Yvette hun gerechten met cashewcrème. Maar dat is toch echt iets anders dan cashewpasta. Wat is nu precies het verschil? Welke noten hebben de kleinste ecologische voetafdruk? Hoe maak je haze ...
Elke week is voor Teun en Yvette plantaardig. Welke dierlijke producten misten ze het meest? Waar kun je buiten de deur heerlijk plantaardig eten? Wat is een hybride hamburger? En smaakt die ergens naar? Je hoort het in Etenstijd! Tips: ...
Deze week eten Teun en Yvette plantaardig. Waarom moet je meedoen? Met welke plantaardige eiwitshake kweekt Teun zijn spierballen? Wat is een alternatief voor feta, zure room of bechamelsaus? Welke groente zou Teun zijn als hij geen auberg ...
Tijdens de Week Zonder Vlees en Zuivel mag je gewoon schnitzel eten. Hoe maak je de auberschnitzel van Teun stap voor stap? Hoeveel olie schenk je over de aubergine? Op hoeveel graden gril je de groente? En hoe lang moet 'ie vervolgens in ...
Na 254 afleveringen mag Teun eindelijk zijn ei kwijt over de aubergine. Waarom heet het eigenlijk een eggplant? Kookt, stoomt, bakt of blakert Teun zijn aubergines? Hoe maak je het rubber fluweelzacht? En welke drie auberginegerechten zijn ...
Na de vorige aflevering brak de mayo-oorlog uit. De ene helft van de luisteraars trok ten strijde tegen de zadenolie, en het andere kamp schoot in de verdediging: waar is het wetenschappelijk bewijs? Wat is eigenlijk het verschil tussen ko ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.