Een pannetje polenta wordt gauw een aangekoekte smurrie met klonten. In haar spreekbeurt legt Yvette uit hoe je die bubbelende lava smeuïg houdt. Wanneer roer je de kruiden en boter door je maïspap? En wat maak je van de liters polenta die je altijd overhoudt? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: De chocolatemakers: Ga naar de chocolatemakers.nl en krijg 10% korting met de code 'ETENSTIJD10' Tips: Polenta citroencake van Yvette Vanille polenta met gegrilde groenten van Yvette Griesmeel met tuinbonen, venkel en Hollandse garnalen van Yvette ?? Insta: Etenstijd! Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl (Media)bureaus: pien@meervandit.nl Productie: Meer van dit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Eerste aflevering: 08-09-2022
De podcast Etenstijd! heeft in totaal 235 afleveringen
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 02-11-2023
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 09-11-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.