Yvette spreekt het uit met een harde G, maar een dot tahini maakt haar dressing smeuïg en zacht. Moet je sesamzaden roosteren voor je ze gaat malen? Kan je dat laagje olie gewoon door je sesampasta roeren? Wat is het verschil tussen donkere, lichte en zwarte tahin? En hebben naakte zaadjes het niet koud met dit weer? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: Groenvoer: Groenvoer is nu te kopen bij je lokale boekhandel of via deze link! Tips: Techina van Jigal Krant Esther Erwteman - Tahin ?? Insta: Etenstijd! Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl (Media)bureaus: pien@meervandit.nl Productie: Meer van dit Muziek & montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Eerste aflevering: 08-09-2022
De podcast Etenstijd! heeft in totaal 235 afleveringen
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 23-10-2023
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 30-10-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.