Aflevering #56: Gefermenteerde Mest Is Geen Kefir.

· Aflevering van de podcast: ETEN IS WETEN

Een special vandaag, een hele aflevering over fermentatie! Atoesa vertelt over  de levensverlengende kwaliteiten van yoghurt en kefir - de nieuwe hype. Karsten duikt in de geschiedenis van gorgonzola, waarna Hidde het gesprek verlegt naar mest. Want waarom laten we dat tegenwoordig ondergronds rot, in plaats van zoals vroeger bovengronds te laten fermenteren, en techniek die mest van veel hogere kwaliteit oplevert

Speelgoedwinkel
ETEN IS WETEN

ETEN IS WETEN

Gemaakt door: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Eerste aflevering: 16-11-2023

De podcast ETEN IS WETEN heeft in totaal 64 afleveringen

Vorige aflevering

#55: Hooikoorts is geen veredelde tomaat

#55: Hooikoorts is geen veredelde tomaat

Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 09-04-2025

Volgende aflevering

#57: Een Kunstenaar is geen Koffieboon

#57: Een Kunstenaar is geen Koffieboon

Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 23-04-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#56: Gefermenteerde mest is geen kefir.

ETEN IS WETEN · 16-04-2025

00:00 00:44:30