Een special vandaag, een hele aflevering over fermentatie! Atoesa vertelt over de levensverlengende kwaliteiten van yoghurt en kefir - de nieuwe hype. Karsten duikt in de geschiedenis van gorgonzola, waarna Hidde het gesprek verlegt naar mest. Want waarom laten we dat tegenwoordig ondergronds rot, in plaats van zoals vroeger bovengronds te laten fermenteren, en techniek die mest van veel hogere kwaliteit oplevert
Gemaakt door: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Eerste aflevering: 16-11-2023
De podcast ETEN IS WETEN heeft in totaal 64 afleveringen
Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 09-04-2025
Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 23-04-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.