Aflevering 79. Marjan Slagt: Ik Schrijf Gewoon Over Mijn Passie En Heb Daarmee Mijn Bereik Op Linkedin Meer Dan Verdubbeld!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: de online succesformule podcast

Marjan Slagt is een overgangscoach, die na teleurstellende resultaten op Instagram bij me aanklopte. Ze gaf aan dat er op haar social media tijdlijnen zo goed als niet gebeurde en dat ze alleen maar volgers aantrok die haar al kende.  Ze begon met het traject "van Volger naar Klant" en ik ontdekte dat Marjan een enorme passie heeft voor haar vak, een ongezouten mening, een vuur wat van binnen brand. Ik vertelde haar dat als ze dit in haar social media resultaten verwerkt, ik zeker wist dat ze een explosieve groei tegenmoet zou zien. Niet veel later kreeg ik gelijk. Ze schreef twee posts, waarvan er een bijna 50.000 impressies kreeg. Een andere kreeg bijna 24.000 impressies. Het e-book wat ze deelde werd meer dan 100 keer aangevraagd. Toen ontstond er een luxe probleem: hoe ga je al die volgers opvolgen? In deze podcast vertelt Marjan over de stappen die ze heeft gezet, en hoe ze in slechts weken tijd haar LinkedIn profiel nieuw leven in blas én hoe ze daar een prachtig resultaat uit haalde.

Stem website va het jaar
de online succesformule podcast

de online succesformule podcast

Gemaakt door: Roel van Heel Eerste aflevering: 30-08-2023

De podcast de online succesformule podcast heeft in totaal 83 afleveringen

Vorige aflevering

78. Niet Gezien: Hoe Ik Mijn Angst voor Afwijzing Overwon

78. Niet Gezien: Hoe Ik Mijn Angst voor Afwijzing Overwon

Maker: Roel van Heel Datum: 12-07-2024

Volgende aflevering

80. Help, ik ben een echte perfectionist!!

80. Help, ik ben een echte perfectionist!!

Maker: Roel van Heel Datum: 20-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

79. Marjan Slagt: Ik schrijf gewoon over mijn passie en heb daarmee mijn bereik op LinkedIn meer dan verdubbeld!

de online succesformule podcast · 16-08-2024

00:00 58:00