Aflevering #02 Voedzaam Plantaardig Broodbeleg! ???? - Hartig Vs. Zoet, Recept Ideeën, Wat Eten Wij Op Brood? & Meal Prep Tips!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Lenna's Kitchen Podcast

Yes! Weer een gloednieuwe aflevering van de Lenna’s Kitchen podcast!! We gaan we het hebben over iets waar ik in het begin echt vaak tegenaan liep: lekker, voedzaam, plantaardig broodbeleg! Ben jij ook klaar met de standaard opties zoals hummus, avocado of pindakaas? In deze aflevering deel ik mijn favoriete tips en een aantal receptideeën voor plantaardig en voedzaam broodbeleg. Je leert hoe je met eenvoudige ingrediënten heerlijke en eiwitrijke spreads en toppings maakt die perfect zijn voor je ontbijt of lunch. En natuurlijk geef ik je ook handige meal prep tips, zodat je het beleg van tevoren kunt maken en klaar hebt voor de hele week! Benieuwd naar meer variatie op je brood? Luister snel naar deze aflevering en ontdek alle mogelijkheden! Nog even op een rijtje: Wat kun je verwachten van de VOEDZAAM BROODBELEG GUIDE! Recepten voor zowel zoet als hartig broodbeleg Tips voor het maken en bewaren van je beleg Hoe je eenvoudig eiwitrijke en plantaardige spreads maakt   VOEDZAAM BROODBELEG GUIDE Ben je net als ik dol op brood voor het ontbijt of de lunch, maar komt het standaard beleg zoals pindakaas of hummus je de neus uit? Of ben je op zoek naar meer eiwitrijke plantaardige broodbeleg recepten? Dat kan! met de ‘VOEDZAAM BROODBELEG GUIDE leer ik je hoe je overheerlijk, plantaardig én voedzaam broodbeleg maakt. Link: https://www.lennaomrani.com/de-voedzame-broodbeleg-guide/ GRATIS WEEKMENU’S Wil jij elke week een heerlijk en uitgebreid weekmenu ontvangen? Meld je dan aan op  www.lennaomrani.com door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Volg mij op SOCIAL MEDIA:. Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen, recepten, tips en extra content via mijn socials: Instagram: @lennaomrani TikTok: @lennaomrani Pinterest: @lennaomrani Website: www.lennaomrani.com DISCLAIMER. Deze podcast is bedoeld ter inspiratie en enthousiasmeren om meer plantaardig te koken, nieuwe recepten te proberen of het koken een stukje makkelijker en leuker voor je te maken. De inhoud dient dus niet als (medisch) advies. Raadpleeg bij gezondheidsvragen altijd een arts, diëtist of andere specialist.  

Stem website va het jaar
De Lenna's Kitchen Podcast

De Lenna's Kitchen Podcast

Gemaakt door: Lenna Omrani Eerste aflevering: 19-09-2024

De podcast De Lenna's Kitchen Podcast heeft in totaal 3 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#02 Voedzaam Plantaardig Broodbeleg! ???? - Hartig vs. Zoet, Recept Ideeën, Wat Eten Wij Op Brood? & Meal Prep Tips!

De Lenna's Kitchen Podcast · 19-09-2024

00:00 23:20