Joost heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen FMCG op het gebied van sales, category, inkoop, retail en algemeen management. In loondienst o.a. bij Pietercel, United Biscuits, Heinz, Delicia en Group of Butchers, aangevuld met mooie interim ...
Houd jij je bezig met innovaties in Fast Moving Consumer Goods? Dan is deze podcast voor jou! Laat je meenemen op ‘reis’ naar de FMCG Innovatie Award en doe inzichten op om beter te innoveren in deze mooie sector. Deze podcast is een initiatief van Bamboo Brands & de FMCG Academy. Wil je ook te gast zijn in deze podcast? Stuur een berichtje naar info@bamboobrands.com.
Joost heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen FMCG op het gebied van sales, category, inkoop, retail en algemeen management. In loondienst o.a. bij Pietercel, United Biscuits, Heinz, Delicia en Group of Butchers, aangevuld met mooie interim ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Maartje van de Vijfeijken. Maartje studeerde Creative Food Marketing aan de HAS in Den Bosch en heeft na haar studie op verschillende plekken gewerkt, oa bij Group of Butchers, Bakker Baarndrecht ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Antien Zuidberg. Antien is van oorsprong een levensmiddelen technoloog. Begonnen als product onderzoeker en productontwikkelaar bij o.a. FrieslandCampina. Nu al ruim 17 jaar bij de HAS Green Academ ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Mark Zevenhuijzen. Mark heeft Food Technology gestudeerd aan de HAS, in hart en nieren een gepassioneerde voedingsmiddelentechnoloog en altijd binnen Food gewerkt. Gestart als Quality Assurance ...
In deze aflevering, deel 2, praten we verder met Mary van Hoek – Hendriks over o.a. haar boek, design tools, design rules en design fools, hoe een innovatie als breekijzer in je schap kan fungeren èn innovatie als ondeugd van de CEO. ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Mary van Hoek – Hendriks. Mary heeft 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt bij diverse foodbedrijven en nu alweer ruim 10 jaar in het onderwijs. Altijd focus op product & concept development, jarenl ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Jelmer Bergsma, Sr. Commercial Manager Starbucks bij Arla Foods. Jelmer begon zijn carrière in finance en heeft daarna altijd in de FMCG-branche gewerkt. Veelal datagedreven en in verschillende com ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Elvire Schlösser, Inspiring Food Innovation Leader. Na haar studie levensmiddelentechnologie heeft Elvire naast een paar kleine uitstapjes altijd binnen de foodsector gewerkt. Begonnen als Research ...
In deze aflevering gaan we in gesprek met Hanna Polman, Directeur Marketing & Innovatie bij Sligro Food Group. Hanna is haar hele werkzame leven thuis in de food(service)wereld, met functies bij o.a. Unilever en HAS green academy. Hanna n ...
We gaan in gesprek met Dennis Favier, multi-ondernemer en mede-oprichter van o.a. Seasogood (visvrije tonijn). Met plantaardige innovaties wil Dennis iets groters bereiken dan hemzelf, met als streven: een gezondere planeet. Zijn innovatie ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.