In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Kirsten Toeset, oprichter van de Kleine Keuken. Kirsten vertelt over hoe producten en productinnovaties tot stand komen bij dit foodbedr ...
De Buik Live is de podcast van de Buik over trends in de wereld van food, drinks en hospitality met als host Gijsbregt Brouwer - oprichter van de Buik en foodtrendtwatcher. Elke aflevering van de Buik Live gaat over één belangrijke trend zodat de luisteraar precies weet wat er speelt.
In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Kirsten Toeset, oprichter van de Kleine Keuken. Kirsten vertelt over hoe producten en productinnovaties tot stand komen bij dit foodbedr ...
In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Peter van Praet, 'concept guardian' van Bavet en CEO van Casper. Beide Belgische bedrijven in de foodservice groeien snel en bedienen de ...
In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Elke Wolterink, categorymanager wijn en gedistilleerd bij Plus Supermarkten. Plus won de afgelopen 9 jaar de prijs voor beste wijn super ...
In this special English edition founder of de Buik and food trendwatcher Gijsbregt Brouwer talks to Yousif Kurdi, founder of Amsterdam based ghost kitchen startup YourKitchen. Yousif explains the different models in the ghost kitchen space, ...
In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Hans van de Meeberg, journalist en podcastmaker. Hans schrijft onder meer voor Misset Horeca en het FD en vertelt over hoe hij de horeca ...
In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher, met Sammy en Pebbles, de oprichters en eigenaars van de Frietboutique. De chique snackbar heeft vestigingen in Rotterdam en Amsterdam, een ...
In deze aflevering van de Buik Live praat oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer met Eva Eekman, eigenaar van Héroine en De Matroos en het Meisje, twee finedining zaken in Rotterdam van naam en faam. Eva vertelt over ho ...
In deze aflevering van de Buik Live praat oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer met Herman Hell, eigenaar van Hell's Kitchen Horeca Groep en Sugo. Herman vertelt over het pittige afgelopen jaar, waarin hij flink minder ...
In deze aflevering van de Buik Live praat oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer met Grardie Akkerhuis, eigenaar en founder van Lebkov & Sons. Grardie vertelt uitgebreid over wat het afgelopen jaar hem en zijn zes brood ...
In deze aflevering van de Buik Live praat oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer met Nicky Claeys, CCO van Domino's Pizza. Nicky is verantwoordelijk voor het commerciële reilen en zeilen van meerdere Europese landen, wa ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.