In deze episode van de Buik Live praat Gijsbregt Brouwer, oprichter van de Buik en foodtrendwatcher met Peter van Praet, 'concept guardian' van Bavet en CEO van Casper. Beide Belgische bedrijven in de foodservice groeien snel en bedienen de gast met een ander concept: beleving versus gemak. Peter vertelt uitgebreid over hoe zijn spaghettizaken (Bavet) lopen en hoe hij tot zijn ghostkitchen concept (Casper) is gekomen. Hij deelt ons zijn visie op de markt in België en Nederland en heeft een geweldige tip om te gaan eten in Antwerpen.
Gemaakt door: de Buik Eerste aflevering: 25-03-2022
De podcast de Buik Live heeft in totaal 60 afleveringen
Maker: de Buik Datum: 29-06-2021
Maker: de Buik Datum: 29-08-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.