Aflevering #39: Ja, Dit Overkomt Mij Ook Nog Wel Eens...

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze aflevering deel ik een persoonlijke ervaring die ik vandaag besprak in mijn coachsessie. Mijn coachklant was verbaasd dat ik, als coach en psycholoog, ook nog steeds dingen meemaak die me even uit balans kunnen brengen. Dus ik dacht: als zij dit interessant vindt, vinden jullie dat misschien ook wel! In deze podcast vertel ik over mijn leven als vrouw met alopecia, een aandoening waarbij ik langzaam mijn haar verlies. Ik draag al elf jaar haarwerken en ben nu altijd open over het feit dat ik haarwerken draag, maar dit betekent niet dat ik geen ongemakkelijke situaties terecht kan komen.... Luister naar deze aflevering voor een inkijkje in mijn leven als de alopecia coach, maar ook als mens en vrouw met een haarwerk. Ik hoop dat mijn ervaringen je inspireren en ondersteunen in je eigen proces. ???? Wil je weten hoe we kunnen samenwerken, heb je een vraag, of wil je gewoon even van gedachten wisselen? Neem dan contact met mij op via www.alopeciacoach.com of stuur een berichtje naar Evelien@alopeciacoach.com.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#38: In gesprek met Heleen van Haarlounge

#38: In gesprek met Heleen van Haarlounge

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 02-09-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#39: Ja, dit overkomt mij ook nog wel eens...

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 16-09-2024

00:00 00:10:04