Aflevering #38: In Gesprek Met Heleen Van Haarlounge

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Welkom bij een nieuwe aflevering van De Alopecia Coach Podcast! In deze aflevering heb ik een bijzonder interview met Heleen van der Toorn, eigenaar van Haarlounge. Heleen heeft sinds haar 8e te maken met alopecia. Wat begon met een klein kaal plekje, veranderde binnen enkele weken in volledig haarverlies. Jaren later kwam haar haar terug, donker in plaats van blond, maar dit was helaas niet blijvend. Heleen deelt haar persoonlijke ervaringen met haarverlies door alopecia, de steun van haar moeder en wat alopecia haar - ondanks de diepe dalen - heeft gebracht. Haar verhaal is zowel ontroerend als inspirerend. Gemotiveerd door haar eigen ervaringen met haarwerken, startte Heleen haar eigen salon in Den Haag, waar ze anderen helpt om zich zelfverzekerd en mooi te voelen. ?? Vind je De Alopecia Coach Podcast podcast interessant? Vergeet dan niet om de podcast te liken en te volgen (druk op 'follow), zodat je geen enkele aflevering mist. ??????? Wil je persoonlijke ondersteuning bij jouw ervaring met alopecia? Schrijf je dan in voor mijn 1-1 coachtraject en ontdek hoe je meer acceptatie, zelfvertrouwen en positieve energie in je leven kunt brengen!

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#37: Wat ik met mijn eigen haar doe (mijn 'bio' haar dus)

#37: Wat ik met mijn eigen haar doe (mijn 'bio' haar dus)

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 19-08-2024

Volgende aflevering

#39: Ja, dit overkomt mij ook nog wel eens...

#39: Ja, dit overkomt mij ook nog wel eens...

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 16-09-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#38: In gesprek met Heleen van Haarlounge

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 02-09-2024

00:00 00:39:06