Aflevering #35: Wil Jij Meer Rust In Je Kop? Dan Is Deze Voor Jou!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In De Alopecia coach webshop vind je nu 'Mijn Alopecia Journal': een soort dagboek dat ik heb gemaakt speciaal voor mensen met haarverlies! Waarom? Omdat heel veel van ons het lastig vinden om onze situatie te accepteren, veel stress en onrust ervaren en daardoor HEEL veel piekeren. Herkenbaar? Journaling heeft wetenschappelijk bewezen voordelen en helpt om stress en angst te verminderen. Daarbij is het een fijne manier om je hoofd leeg te maken en je gedachten en gevoelens te ordenen. In dit unieke journal (de enige in Nederland!) speciaal ontwikkeld voor mensen met haarverlies, word je geholpen door maar liefst 65 pagina’s met haarverlies gerelateerde vragen om op te reflecteren. Deze vragen zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het verkennen en begrijpen van je emoties, ervaringen en gedachten rondom haarverlies. In deze podcast vertel ik waarom ik hier zo enthousiast over ben en waarom dit journal ook voor ouders/verzorgers van iemand met alopecia perfect kan werken. ?? ?? Koop het journal hier! ?? ????Contact openen? Leuk - ik hoor graag van je!???? ?? Vind je deze podcast fijn? Tof! Geef 'm 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#34: Vijf overtuigingen die absoluut niet waar bleken te zijn

#34: Vijf overtuigingen die absoluut niet waar bleken te zijn

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 08-07-2024

Volgende aflevering

#36: Hier ben ik echt MEGA excited over...

#36: Hier ben ik echt MEGA excited over...

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 05-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#35: Wil jij meer rust in je kop? Dan is deze voor jou!

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 22-07-2024

00:00 00:09:11