Aflevering #34: Vijf Overtuigingen Die Absoluut Niet Waar Bleken Te Zijn

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze episode neem ik je mee in de 5 overtuigingen die ik had over haarwerken, die helemaal niet waar bleken te zijn. Man man man wat heb ik hard gevochten tegen dat haarwerk. Alles behalve zo'n pruik! dacht ik. Dat kwam o.a. omdat ik me allemaal dingen in mn hoofd had gehaald over hoe het dragen van haarwerken zou zijn en wat het zou betekenen. Maar die bleken niet waar... Dus mocht je haarwerken overwegen, maar ben jij bang voor ondraaglijke hitte, continue blikken, dat je niets meer kan ondernemen, dat je voor altijd vast zit aan dat haarwerk of dat niemand je ooit meer leuk zal vinden als je aan de pruiken gaat? Luister dan zeker deze podcast, wie weet haalt het ook een paar van jouw zorgen weg. Disclaimer: je hoeft natuurlijk helemaal niets en kiezen voor een haarwerk is slechts 1 van de keuzes die je kan maken. You do you - als jij er blij van wordt is het altijd goed. ?? ?? ?Koop Mijn Alopecia Journal hier!? ?? ?????Contact openen? Leuk - ik hoor graag van je!????? ?? Vind je deze podcast fijn? Tof! Geef 'm 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#33: En toen trok ze mijn haarwerk in 1 ruk af

#33: En toen trok ze mijn haarwerk in 1 ruk af

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 24-06-2024

Volgende aflevering

#35: Wil jij meer rust in je kop? Dan is deze voor jou!

#35: Wil jij meer rust in je kop? Dan is deze voor jou!

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 22-07-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#34: Vijf overtuigingen die absoluut niet waar bleken te zijn

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 08-07-2024

00:00 00:18:50