Aflevering #26: Stap In De Tijdmachine

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze podcast start ik met jullie te bedanken: dank voor het luisteren, het volgen en voor de reacties die ik krijg. Ik neem je tijd absoluut niet voor lief en waardeer je enorm ?? Dank je wel dat je me deel maakt van jouw alopecia proces In deze podcast (waarin ik vertel dat ik bijna 40 word en ik rondom verjaardagen altijd een beetje ga mijmeren) neem ik je mee in mijn tijdmachine, waardoor je op een nieuwe manier naar jezelf en jouw alopecia leert te kijken. Deze oefeningen brengen mijn coach klanten - maar ook mijzelf- altijd heel veel, doordat ze ervoor zorgen dat je even uit het hier en nu stapt. Je komt als het ware los van het gepieker en het (rot)gevoel waar je op dit moment last van hebt en ziet 'het grotere plaatje', waardoor je weer achter het stuur va je leven kan gaan zitten en met meer mildheid en focus keuzes kunt maken waar je blij van wordt. Dus... ga je mee op reis? Contact opnemen? Leuk - ik hoor graag van je!? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt. ?? Deel deze podcast vooral met iedereen waarvan je denkt dat hij of zij erbij geholpen kan zijn. 

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#25: Zo verlaag je de drempel (deel 2 van de podcast 'om hulp vragen' )

#25: Zo verlaag je de drempel (deel 2 van de podcast 'om hulp vragen' )

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 18-03-2024

Volgende aflevering

#27: Nieuw haar!

#27: Nieuw haar!

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 01-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#26: Stap in de tijdmachine

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 25-03-2024

00:00 00:17:55