Aflevering #11: Interview Met Model Gina Molkenboer

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze podcast interview ik model Gina Molkenboer! Gina heeft sinds jonge leeftijd alopecia areata en besloot als 12 jarig meisje dat haar haar er helemaal af moest. Haar moeder nam een foto en zette die op Facebook en the rest is history: Gina werkt sindsdien al jaren als model en is het gezicht van de tentoonstelling HA!R POWER in het Wereldmuseum Rotterdam. In de podcast vertelt Gina hoe ze omgaat met alopecia en welke rol het speelt in haar leven als model. Het is een superleuk interview geworden met een prachtmens - van binnen en van buiten. ??????????? ?????????Contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je!??? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#10: Geïnterviewd door Confident Haarzorg

#10: Geïnterviewd door Confident Haarzorg

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 19-09-2023

Volgende aflevering

#12: Mijn visie op 'accepteren'

#12: Mijn visie op 'accepteren'

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 07-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#11: Interview met model Gina Molkenboer

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 26-10-2023

00:00 00:23:30