Aflevering #10: Geïnterviewd Door Confident Haarzorg

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze podcast word ik geïnterviewd door Maaike Koffeman van Confident Haarzorg. Ze stelt me vragen over accepteren en ik deel mijn ervaringen en advies. Dit is een van de podcasts die we samen hebben opgenomen over alopecia, haarverlies en haarwerken. Vast een tipje van de sluier (en als je me al langer luister en volgt heb je me dat al vaker horen zeggen): er is geen quick fix en accepteren betekent niet jubelend omarmen van je haarverlies. Maar accepteren betekent wel oefenen met het loslaten van de negatieve lading die je aan je haarverlies verbindt. Want trust me, als die negatieve lading eraf is voel je je vrijer en blijer. ??????????? ?????????Contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je!??? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#9: Deze is voor iedereen die coaching bij alopecia onzin vindt

#9: Deze is voor iedereen die coaching bij alopecia onzin vindt

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 25-08-2023

Volgende aflevering

#11: Interview met model Gina Molkenboer

#11: Interview met model Gina Molkenboer

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 26-10-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#10: Geïnterviewd door Confident Haarzorg

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 19-09-2023

00:00 00:20:14