Wat zijn de trends die wij en Hannah zien aankomen voor deze zomer? We hebben het over de gin-tonic hype die wat over zijn top heen is maar vooral dus over wat deze zomer zullen drinken. Wat zurig? Wat kouder? Wat frisser? Wat meer bier ...
In Cafépraat bespreken we elke aflevering steeds 1 onderwerp uit de Horeca met een gast die van wanten weet. Meningen van mensen uit de sector, juist buiten de sector of misschien gewoon met de vaste klant? We nodigen je uit om te luisteren naar onze cafépraat.
Wat zijn de trends die wij en Hannah zien aankomen voor deze zomer? We hebben het over de gin-tonic hype die wat over zijn top heen is maar vooral dus over wat deze zomer zullen drinken. Wat zurig? Wat kouder? Wat frisser? Wat meer bier ...
Hannah Van Ongevalle is een van de grootste diamanten in ons Belgisch Horeca landschap. In 2017 werd ze bartnender of the year en sindsdien is ze met een passie voor mixology en cocktails bezig. Ze is verder ook de eerste gast op onze podc ...
Deel 2 van onze nu al epische aflevering rond trappisten met Ellen van La Trappe. ...
Kloosters, smaken, geuren, kleuren, oorsprong... Alles komt aan bod in dit eerste deel van onze podcast over trappisten. Samen met Ellen van La Trappe bespreken ontdekken we waarschijnlijk het meest besproken onderwerp tijdens cafépraat. ...
In Covid-19 tijden is take-away alomtegenwoordig geworden, zelfs voor sterrenrestaurants. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm breed geworden, maar elk nadeel heb ook zijn voordeel. Met Olly Ceulenaere spreken we in zin tweede podcast ov ...
Slecht weer? Vakantie in aantocht? Dan zien we Kusthoreca verschijnen in het nieuws. Maar waarom nu juist? En wat is nu het verschil tussen horeca aan de kust en niet aan de kust. We bespreken het met Katrien, ras ondernemer, die ook i ...
Bon, we moeten het eens hebben over bierkaartjes. Achter de bar kijken we er volledig anders naar dan voor de bar. Van onhandige reclame, tot tic nerveux een bierkaartje is belangrijker dan wat we op het eerste oog zien. Deze aflevering ...
Horeca, de plek voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Olly, van restaurant Publiek Gent, leidt ons rond over wat hij vindt over de rol van de Horeca. Als werkgever vindt hij het belangrijk om er voor zijn personeel, zijn team te ...
Tijdens deze aflevering luister je mee in cafépraat met Sebastiaan De Meester, de pers- en communicatieverantwoordelijke van Alken-Maes. Wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen van de Covid lobby? Wat is nu eigenlijk die "Lobby&q ...
In deze aflevering hebben we het over "de vertegenwoordiger" in 2021. Een cafébabbel met Sean, vertegenwoordiger bij Duvel Moortgat, die op zijn manier in het werkveld wil staan. Is de vertegenwoordiger veranderd in de afgelopen ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.