Hoe is koffie de laatste jaren geëvolueerd? Waarom is Starbucks net goed voor kleine koffie zaken? En vooral... Waarom is Kopi Luwak dikke kak? Dat en nog veel meer overlopen we met Katrien van OR Koffie. Ze is al jaren een voorvechter ...
In Cafépraat bespreken we elke aflevering steeds 1 onderwerp uit de Horeca met een gast die van wanten weet. Meningen van mensen uit de sector, juist buiten de sector of misschien gewoon met de vaste klant? We nodigen je uit om te luisteren naar onze cafépraat.
Hoe is koffie de laatste jaren geëvolueerd? Waarom is Starbucks net goed voor kleine koffie zaken? En vooral... Waarom is Kopi Luwak dikke kak? Dat en nog veel meer overlopen we met Katrien van OR Koffie. Ze is al jaren een voorvechter ...
16 voorbereide vragen, 5 gasten die elkaar afwisselen en gewoon een feel good vibe: dat vat onze Kerstspecial samen. We hebben het over horeca ervaringen, party nummers, drankjes, schone momenten en misschien iets minder mooie momenten! ...
Een icoon op de Belgische biermarkt, blond en voor mensen met smaak: Amelie Albrecht bespreekt met ons waarom ze zoveel houdt van Duvel en wat er nu zo speciaal aan is. Check zeker de instagram van @denduvel! ...
Aaah, den Toog. We hebben er niet het hele jaar van kunnen genieten en toch... Den toog heeft iets magisch, iets uniek, iets gezellig,... Laat ons er dan maar eens over cafépraten! ...
Het tweede seizoen van cafépraat is daar! Jippiekajee. We kunnen nu al uitkijken naar enkele topgasten voor het volgende seizoen. Voor het hele seizoen nu al een merci aan: Yolan Devriendt (intro en outro), Nicolas & Louis (die o ...
Wat zijn de trends die wij en Hannah zien aankomen voor deze zomer? We hebben het over de gin-tonic hype die wat over zijn top heen is maar vooral dus over wat deze zomer zullen drinken. Wat zurig? Wat kouder? Wat frisser? Wat meer bier ...
Hannah Van Ongevalle is een van de grootste diamanten in ons Belgisch Horeca landschap. In 2017 werd ze bartnender of the year en sindsdien is ze met een passie voor mixology en cocktails bezig. Ze is verder ook de eerste gast op onze podc ...
Deel 2 van onze nu al epische aflevering rond trappisten met Ellen van La Trappe. ...
Kloosters, smaken, geuren, kleuren, oorsprong... Alles komt aan bod in dit eerste deel van onze podcast over trappisten. Samen met Ellen van La Trappe bespreken ontdekken we waarschijnlijk het meest besproken onderwerp tijdens cafépraat. ...
In Covid-19 tijden is take-away alomtegenwoordig geworden, zelfs voor sterrenrestaurants. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm breed geworden, maar elk nadeel heb ook zijn voordeel. Met Olly Ceulenaere spreken we in zin tweede podcast ov ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.