Aflevering Koninklijke Kuijpers: "De Eerste Jaren In Mijn Rol Als Algemeen Directeur Ben Ik Ook Niet Als Zodanig Benoemd."

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Bloedband & Bedrijfsvoering

Al meer dan 100 jaar maakt Koninklijke Kuijpers omgevingen gezonder, groener en slimmer. Dit doen ze door de techniek en hun mensen in te zetten om de gebouwde omgeving versneld toekomstbestending te maken. Zo werken ze samen om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Koninklijke Kuijpers is opgericht in 1921. Vanaf 2013 leidt Aukje Kuypers als vierde generatie het familiebedrijf met een sterke focus op toekomstbestendig ondernemen. Onder haar leiding koos het bedrijf consequent voor een scherpere focus op energieneutraal bouwen en installeren, waarmee ze een aanjager wil zijn van verduurzaming in de gebouwde omgeving. Deze aflevering is tot stand gekomen in samenwerking met FBNed.

Stem website va het jaar
Bloedband & Bedrijfsvoering

Bloedband & Bedrijfsvoering

Gemaakt door: House of Quatre Vingt Quatre | Studio Podcast Eerste aflevering: 05-01-2024

De podcast Bloedband & Bedrijfsvoering heeft in totaal 19 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Koninklijke Kuijpers: "De eerste jaren in mijn rol als algemeen directeur ben ik ook niet als zodanig benoemd."

Bloedband & Bedrijfsvoering · 31-05-2024

00:00 00:37:48