Aflevering Royal Swinkels: "De Reden Waarom Wij Zo Oud Zijn Geworden Komt Doordat We Ons Constant Hebben Weten Te Vernieuwen."

Royal Swinkels: "De reden waarom wij zo oud zijn geworden komt doordat we ons constant hebben weten te vernieuwen."
· Aflevering van de podcast: Bloedband & Bedrijfsvoering

Royal Swinkels is sinds 1719 een familiebedrijf van mouters en brouwers over de hele wereld, actief in zowel horeca als retail. Het familiebedrijf is al ruim 300 jaar de op één na grootste brouwerij van Nederland en één van de grootste producenten van mout in Europa. Sinds 2019 is Peer Swinkels CEO van Royal Swinkels. Hij vormt alweer de zevende generatie van dit fascinerende familiebedrijf. Met drie eeuwen aan vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest kiest Royal Swinkels bewust voor groei. Dit geeft het familiebedrijf de kans om te investeren in mensen, veiligheid, innovaties, markten en de omgeving. Hiermee streeft het haar belangrijkste doelstelling na: het bedrijf nog mooier doorgeven aan de volgende generatie. Deze aflevering is tot stand gekomen in samenwerking met FBNed.

Bloedband & Bedrijfsvoering

Bloedband & Bedrijfsvoering

Gemaakt door: House of Quatre Vingt Quatre | Studio Podcast Eerste aflevering: 05/01/2024

De podcast Bloedband & Bedrijfsvoering heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Royal Swinkels: "De reden waarom wij zo oud zijn geworden komt doordat we ons constant hebben weten te vernieuwen."

Bloedband & Bedrijfsvoering · 17-05-2024

00:00 00:33:57