Hoe waken certificatiebureaus zoals Vincotte over de kalibratie van hun auditoren? Komt er ooit een gezamelijke food safety standaard die BRC, IFS en FSSC 22000 verenigt? Ervaren auditoren soms druk vanuit de klant om toch maar gecertificeerd te geraken? En waarom duren voedselveiligheidsaudits alsmaar langer op het terrein? Wat is de rol van GFSI hierin? Al deze vragen (en meer van dat) leg ik voor aan Peter D'Haeyere, senior lead auditor food safety bij Vincotte, certificatie instelling (OCI) in België en Nederland, actief bij bedrijven uit de voedselketen.
Gemaakt door: Alexander Platteeuw van A+ Quality Eerste aflevering: 15-12-2024
De podcast Better Foodsafe Than Sorry heeft in totaal 4 afleveringen
Maker: Alexander Platteeuw van A+ Quality Datum: 06-01-2025
Maker: Alexander Platteeuw van A+ Quality Datum: 17-02-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.