Listeria en Salmonella wil geen enkele food producent in zijn fabriek: hoe heeft Epacco op dat vlak de verwachtingen zien veranderen de voorbije jaren? Hoe ervaart een externe reinigingsfirma als Epacco het constante spanningsveld tussen ...
Dé podcast over voedselveiligheidsmanagement. Met interviews, gesprekken met specialisten, en in diepte informatie over alles wat leeft binnen de food industrie, de controlerende overheid en bij uitbreiding de voedselketen op industriële schaal. Host Alexander Platteeuw spreekt vanuit meer dan 25 jaar ervaring in de food wereld, als auditor, als food safety manager, en als trainer én consultant bij A+ Quality. Best practices, inside tips, en actualiteiten uit de voedingswereld komen aan bod. Leer dus van experten in het veld, en professionaliseer jouw food safety management systeem.
Listeria en Salmonella wil geen enkele food producent in zijn fabriek: hoe heeft Epacco op dat vlak de verwachtingen zien veranderen de voorbije jaren? Hoe ervaart een externe reinigingsfirma als Epacco het constante spanningsveld tussen ...
Hoe waken certificatiebureaus zoals Vincotte over de kalibratie van hun auditoren? Komt er ooit een gezamelijke food safety standaard die BRC, IFS en FSSC 22000 verenigt? Ervaren auditoren soms druk vanuit de klant om toch maar gecert ...
Wat zijn de belangrijkste stappen voor het opzetten van een effectief allergenenbeheerprogramma in een voedingsmiddelenbedrijf? Ziet het nVWA in Nederland strenger toe op allergenenbeheer, nu er de PAL (preventieve allergenen labelling) ...
"Pest Management" ofwel ongediertebestrijding uit de doeken gedaan door bedrijfsleider Erwin Callebaut van Ecob. Hoe verschilt de food sector van de farma? Benadert de Nederlandse overheid ongediertebestrijding anders de Belgische? W ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.