Aflevering Verken Verdienmodellen Waar Je Écht Aan Verdient. Met Valérie Herbert (Springbok Agency) En Dick Van Der Lecq (Boardsupporter)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Agency Life by Teamleader

Value-based pricing, productisation, retainers: heeft jouw agency het juiste pricingmodel al gevonden? Zie jij je marges slinken en zo ja, wat doe je eraan? En hoe neem je elke collega mee in het financieel verhaal van jouw bureau? Wij lieten Valérie Herbert (Springbok Agency) en reclameboegbeeld Dick van der Lecq (BoardSupporter) open praten over geldzaken en prijszetting. Goed voor de financiële gezondheid, dit gesprek. Agency Life wordt met liefde gemaakt door Teamleader. Wij maken ook goede software, vertrouwd door de beste bureaus. Werk jij bij zo'n bureau? Ontdek dan wat Teamleader Orbit allemaal kan.

Stem website va het jaar
Agency Life by Teamleader

Agency Life by Teamleader

Gemaakt door: Teamleader Eerste aflevering: 10-07-2022

De podcast Agency Life by Teamleader heeft in totaal 70 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Verken verdienmodellen waar je écht aan verdient. Met Valérie Herbert (Springbok Agency) en Dick van der Lecq (BoardSupporter)

Agency Life by Teamleader · 20-05-2024

00:00 00:39:45