Aflevering S7e26: ‘Psv Moet In Twee Weken Vier Verdedigers Halen…Succes’

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

Van de euforie na Panathinaikos naar de nederlaag van Ajax tegen NAC Breda, Feyenoord won, met Calvin Stengs, in Zwolle, waar Bram van Polen vooral het gesprek van de dag was, PSV heeft vier verdedigers nodig en het debuut van Arne Slot in de Premier League. Etienne Verhoeff neemt het door met Mikos Gouka in de AD Voetbal Podcast.

,,Je hebt twee stromingen bij Ajax. De groep die zegt laat Farioli bouwen en de groep die avontuurlijker voetbal wil. Het is niet zo dat Ajax Farioli ergens van straat heeft geplukt met een spelersgroep die er niets van kan", begint Gouka in de AD Voetbal podcast. ,,De Ajax-fans verwachten altijd Ajax-voetbal al is de lat wel wat lager gelegd denk ik in Amsterdam dit jaar. Ik snap wel het dilemma van Farioli.”

,,Bij Feyenoord is het systeem ook al omgegooid he’, vervolgt de Feyenoord-watcher. ,,Ze spelen 4-3-3 en winnen met 5-1. Ik ben ook wel benieuwd of het verzoek uit de spelersgroep is gekomen om terug te gaan naar dit systeem. Misschien had Feyenoord ook met 3-4-3 zo’n resultaat neergezet.” Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 998 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E26: ‘PSV moet in twee weken vier verdedigers halen…succes’

AD Voetbal podcast · 18-08-2024

00:00 00:43:00