Aflevering S7e25: ‘Zo’N Strafschoppenserie Heb Ik Nog Niet Eerder Meegemaakt’

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

Vierendertig (!) strafschoppen had Ajax nodig, maar de Amsterdammers zitten in de play-offs voor de Europa League. Over de wedstrijd en de penaltyserie tegen Panathinaikos praat Etienne Verhoeff na met Maarten Wijffels. Daarnaast gaat het over de voorselectie van Ronald Koeman en het debuut van Arne Slot in de Premier League. En: gaat PSV een sterkhouder kwijtraken? Je hoort het in de AD Voetbalpodcast.

,,Ik heb gefascineerd zitten kijken hoe Ajax tot drie keer toe de wedstrijd kon beslissen tijdens de strafschoppen en de keuzes die werden gemaakt", begint Wijffels over de strafschoppenserie in Amsterdam. ,,We hebben het eerder besproken in de podcast. Als je een beslissende strafschop neemt, dan moet hij door het midden. Waarom? Een keeper kiest altijd een hoek. Doet hij dat niet, dan krijgt hij kritiek van iedereen. Dus de keeper kiest altijd een hoek.”

En de wedstrijd zelf? ,,Het was alsof ze allebei met vingers in het stopcontact voetbalden. Het was zenuwachtig. Een duel zonder rust. Alsof je een versnelde film afspeelde.” Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 998 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E25: ‘Zo’n strafschoppenserie heb ik nog niet eerder meegemaakt’

AD Voetbal podcast · 16-08-2024

00:00 00:27:56