Vandaag in de aflevering: De Eetbare Noordzee. Om te ontdekken hoe culinaire excellentie en duurzaamheid hand in hand gaan, bezoekt Tim Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Dit hotel heeft verschillende restaurants, waaronder het met een Michelinster bekroonde restaurant Latour. Huis ter Duin staat bekend om zijn verfijnde gerechten en inzet voor een betere wereld. Tim ontmoet executive chef Ben van der Ark, die hem meeneemt in zijn keuken en laat zien hoe hij met seizoensgebonden en lokale ingrediënten culinaire meesterwerken creëert. Een verhaal over smaak, verantwoordelijkheid en de toekomst van gastronomie. Ook in deze aflevering zijn onze vaste gasten weer te horen: Joris Koornneef (Burgemeester van Jouw Noordzee, TNO) en Eva den Boer (locoburgemeester).
Gemaakt door: Zeebenen de Podcast Eerste aflevering: 16-08-2024
De podcast Zeebenen de Podcast heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: Zeebenen de Podcast Datum: 01-04-2025
Maker: Zeebenen de Podcast Datum: 15-04-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.