Aflevering #011 Linda Rosman: Klant Ging Vreemd En Daarna Ging Haar Bedrijf Bergafwaarts. Dit Is Wat Eraan Ten Grondslag Lag.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Wonder Women Nederland

Linda is transformatie therapeut voor business leaders en helpt om glazen plafonds te doorbreken, de handrem eraf te halen als het gaat om datgene wat iemand tegenhoudt om zijn of haar dromen waar te maken en met name vrouwen helpt zij naar volledige zelfacceptatie, zodat zij zelfverzekerd en schaamteloos door het leven gaan en het ene na het andere doel bereiken, waarbij langdurige struggles en verloren tijd bespaard wordt. Meer weten over Linda? Op www.wonderwomennederland.nl heeft Linda Rosman goodies staan die je gratis kunt aanvragen en downloaden, je leert meer over haar werkwijze en methode en je kunt een persoonlijk gesprek met haar boeken als jij klaar bent om alle onzichtbare blokkades aan te pakken. 

Stem website va het jaar
Wonder Women Nederland

Wonder Women Nederland

Gemaakt door: Esther Megens Eerste aflevering: 11-09-2024

De podcast Wonder Women Nederland heeft in totaal 11 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#011 Linda Rosman: Klant ging vreemd en daarna ging haar bedrijf bergafwaarts. Dit is wat eraan ten grondslag lag.

Wonder Women Nederland · 22-07-2024

00:00 0:12:54