Aflevering #08 Bang Dat Je Ogen Achteruit Gaan Door Computerogen Of Worden Ze Droog? Karin Hogenboom Vertelt Hoe Je Oogproblemen Bij De Kern Aanpakt.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Wonder Women Nederland

Karin Hogenboom is gespecialiseerd in de ogen en gebruikt de ogen als ingang om gezond te worden op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Met als resultaat dat je daar beter van gaat zien. Een bril dragen of lenzen is symptoombestrijding; je kunt je ogen vanuit de kern aanpakken. Hierdoor ga je niet alleen beter zien en kunnen oogklachten verdwijnen, maar verbetert de algehele gezondheid en fitheid. Ogen zijn volgens haar de ingang van je gezondheid en dus de ingang van heling.  Ze heeft een medische achtergrond, heeft de Volzicht methode ontwikkeld waarmee ze samen met haar team en opgeleide Volzicht experts duizenden mensen heeft geholpen om weer beter te zien en gezonder en fitter te worden. Ook is ze auteur van het boek ‘Heel je ogen heel je leven’. 

Stem website va het jaar
Wonder Women Nederland

Wonder Women Nederland

Gemaakt door: Esther Megens Eerste aflevering: 11-09-2024

De podcast Wonder Women Nederland heeft in totaal 11 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#08 Bang dat je ogen achteruit gaan door computerogen of worden ze droog? Karin Hogenboom vertelt hoe je oogproblemen bij de kern aanpakt.

Wonder Women Nederland · 27-05-2024

00:00 0:13:30