Praktijktips om een perfecte avond te organiseren, gebaseerd op ervaringen uit horeca en catering. En een methode om snel wijn te kiezen. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Gastronomie is de kunst van het genieten: een mooi gedekte tafel, heerlijk eten, en pasende wijnen. Wijn & Spijs leert je alle basistechnieken.
Praktijktips om een perfecte avond te organiseren, gebaseerd op ervaringen uit horeca en catering. En een methode om snel wijn te kiezen. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Bier, sake, alcoholvrij, thee, koffie, digestieven: dranken bij een diner. Oorsprong, productie, stijlen, inzetbaarheid bij gerechten. Door Jeroen Bronkhorst. ...
De basis van vis en vlees, groentes en kruiden, boter, kaas, chocolade, enzovoorts, en de juiste wijnkeuze. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Kun je wijnen aanpassen? Serveertemperatuur, zuurstof, glaswerk. Aperitiefwijnen, kaas en wijn, dessertwijnen. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Keukentechnieken – koken naar de wijn. De waterscheiding, snijtechnieken, kleuren in een gerecht. Door Jeroen Bronkhorst. ...
De gastronomische proefmethode: van gerecht naar wijn, en van wijn naar gerecht. Een systematische methode om de beste combinaties te maken. Door Jeroen Bronkhorst. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.