Wijn en Spijs – Wijnstudio podcast

Wijn en Spijs – Wijnstudio

Gastronomie is de kunst van het genieten: een mooi gedekte tafel, heerlijk eten, en pasende wijnen. Wijn & Spijs leert je alle basistechnieken.

  • Podcast gepubliceerd op: 19-8-2023 13:25:02
  • Maker: Jeroen Bronkhorst
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 4-11-2024 07:25:00
  • Datum eerste aflevering: 13-8-2023 02:00:00
  • Datum laatste aflevering: 17-7-2024 18:00:00

6 Afleveringen

  • 0:29:29

    Praktijktips om een perfecte avond te organiseren, gebaseerd op ervaringen uit horeca en catering. En een methode om snel wijn te kiezen. Door Jeroen Bronkhorst. ...

  • 0:51:19

    Bier, sake, alcoholvrij, thee, koffie, digestieven: dranken bij een diner. Oorsprong, productie, stijlen, inzetbaarheid bij gerechten. Door Jeroen Bronkhorst. ...

  • 0:47:03

    De basis van vis en vlees, groentes en kruiden, boter, kaas, chocolade, enzovoorts, en de juiste wijnkeuze. Door Jeroen Bronkhorst. ...

  • 0:40:23

    Kun je wijnen aanpassen? Serveertemperatuur, zuurstof, glaswerk. Aperitiefwijnen, kaas en wijn, dessertwijnen. Door Jeroen Bronkhorst. ...

  • 0:35:50

    Keukentechnieken – koken naar de wijn. De waterscheiding, snijtechnieken, kleuren in een gerecht. Door Jeroen Bronkhorst. ...

  • 0:38:11

    De gastronomische proefmethode: van gerecht naar wijn, en van wijn naar gerecht. Een systematische methode om de beste combinaties te maken. Door Jeroen Bronkhorst. ...

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00