Aflevering Instagram: Mijn Lessen, Fouten En Succes Als Kunstenaar En Alleenstaande Moeder – De Rollercoaster Van Doorzetten En Blijven Creëren!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Wendy Buiter

In deze podcast neem ik je mee op mijn persoonlijke reis als kunstenaar, ondernemer en alleenstaande moeder, terwijl ik de rollercoaster van Instagram als platform omarm. Ik deel de lessen die ik heb geleerd, de fouten die ik heb gemaakt, en de successen die ik heb behaald. Van onverwachte samenwerkingen en commerciële doorbraken tot de uitdagingen van het balanceren tussen kunst en moederschap, ontdek hoe Instagram mijn creatieve carrière heeft gevormd en hoe ik heb doorgezet ondanks de ups en downs.

Stem website va het jaar
Wendy Buiter

Wendy Buiter

Gemaakt door: Wendy Buiter Eerste aflevering: 04-09-2024

De podcast Wendy Buiter heeft in totaal 2 afleveringen

Vorige aflevering

Introductie aflevering (Nederlands)

Introductie aflevering (Nederlands)

Maker: Wendy Buiter Datum: 25-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Instagram: mijn lessen, fouten en succes als kunstenaar en alleenstaande Moeder – De rollercoaster van doorzetten en blijven creëren!

Wendy Buiter · 28-08-2024

00:00 00:21:59