Gert & Henk-Jan zijn terug. En hóe!! Eindelijk mogen ze het bekend maken. Na 2 jaar van ontwikkeling lanceren zij maar liefst 7(!) nieuwe producten! In Podcast nummer 37 gaan zij in op het nieuwste product dat vandaag gelanceerd wordt en waar zij zeer veel van verwachten: Soft Energy Gums! Het is gelukt! Na 2 jaar van ontwikkeling lanceert de sportvoeding marktleider van de Benelux: Soft Energy Gums. Het nieuwste product uit de koker van SportvoedingWebshop.com. Dat anders is dan alle andere producten. Het meest bijzondere: door een unieke textuur én samenstelling zal dit product door velen zeer geliefd worden. Verder spreken de nog álllltijd elke dag gedreven eigenaren en Best Friends over nog 6 andere nieuwe producten! De Corona periode hebben zij aangegrepen om niet stil te staan. Voooooruit! Want: "Goed is niet Goed als je Beter kunt zijn". In podcast nummer 37 nemen de sportmannen en sportvoeding professionals jou mee in de wereld van sportvoeding en een kijkje achter de schermen. Soft Energy Gums in octagon formaat. En dat óók nog eens in onze eigen kleuren: zwart en oranje! Het is gelukt! Na 2 jaar van ontwikkeling lanceert de sportvoeding marktleider van de Benelux: Soft Energy Gums. Het nieuwste product uit de koker van SportvoedingWebshop.com. Dat anders is dan alle andere producten. Het meest bijzondere: door een unieke textuur, smaak én samenstelling dat leidt tot een effectieve werking, zal dit product door velen zeer geliefd worden. Geniet van Podcast 37 tussen eigenaren Gert Korblet en Henk-Jan Koershuis.
Gemaakt door: Host: Henk-Jan Koershuis Eerste aflevering: 27-11-2022
De podcast Welkom bij de SportvoedingWebshop.com Podcast heeft in totaal 53 afleveringen
Maker: Host: Henk-Jan Koershuis Datum: 23-07-2023
Maker: Host: Henk-Jan Koershuis Datum: 13-08-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.