Foodfilms zijn een feest voor liefhebbers van koken en eten. Ze inspireren, weerspiegelen culinaire trends en behandelen thema’s die elke foodie herkent. En dan zijn er nog de TV series over eten. Wij zetten onze favorieten op een rij. Na z ...
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Foodfilms zijn een feest voor liefhebbers van koken en eten. Ze inspireren, weerspiegelen culinaire trends en behandelen thema’s die elke foodie herkent. En dan zijn er nog de TV series over eten. Wij zetten onze favorieten op een rij. Na z ...
De Bao met buikspek is een wereldberoemd stoombroodje. In Taiwan is het bekend als de Chinese hamburger, in New York als de Momofuku Pork Bun en er is zelfs een Japanse versie. We leggen uit hoe je het Momofuku broodje zelf kan maken en waa ...
Kerstmis is voor liefhebbers van lekker eten een hoogtepunt in het jaar. Maar het bereiden van het kerstmenu is omgeven met stress en frustratie. Hoe voorkom je dat, hoe maak je een kerstmenu dat leuk is om te maken en heerlijk om te eten. ...
Kip Tikka Masala is een iconisch gerecht uit de Indiase keuken. Gemarineerde geroosterde kip in een kruidige tomatensaus. Maar is het eigenlijk wel authentiek? En kan je het zelf maken? Ook aandacht voor Butter Chicken en Tarka Dahl. Wat Sc ...
Rotterdam heeft zich de laatste jaren gastronomisch razendsnel ontwikkeld. Met sterke lokale producten en innovatieve restaurants is het een food bestemming van betekenis geworden. De cocktail scene en de etnische restaurants steken Amsterd ...
Paddestoelen zijn fantastisch, er zijn tientallen soorten die allemaal anders smaken en waarvan je een groot deel zelf kan plukken. Wij hebben een paddestoelen workshop gedaan en delen onze ervaringen. In deze aflevering van de podcast vert ...
Christmas cake is geen recept, het is een heerlijk ritueel naar de kerst toe. Doe mee en verheug je op wekenlang bakplezier en bewonderende blikken van familie en vrienden. Jeroen praat je door het hele proces heen en we delen wat we verder ...
Once you go zuurdesem, you never go back is het spreekwoord. En wij zijn helemaal om. Want ondanks traumatische jeugdervaringen in de jaren '70 blijkt zuurdesem het lekkerste brood te geven. De wat grovere elastische structuur, de super kn ...
Saté is een van de klassieke streetfoods van Nederland. Maar de gefrituurde oranje kipfilet van de snackbar is ver verwijderd van een houtskool geroosterde Saté Babi. In Indonesië vind je tientallen soorten Saté die op straat, in de warungs ...
Pizza moet een van de meest populaire gerechten zijn. Bijna iedereen heeft het wel een keer gegeten, maar thuis wordt het niet vaak gemaakt. Want voor een echt goede pizza heb je een hele hete oven nodig en die heeft niet iedereen. Jonas ge ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.