Aflevering #2: Millésime, Remueur, Cuvée En Pupitre

· Aflevering van de podcast: Waar komen bubbels vandaan?

De tweede les gaat over hóe champagne gemaakt wordt, een lang proces dat van druif tot fles aan strenge regels moet voldoen. Liesbeth leert wat een millésime, een remueur, een cuvée en een pupitre is. En, hoe kan het eigenlijk dat een fles champagne elk jaar hetzelfde smaakt?

Waar komen bubbels vandaan?

Waar komen bubbels vandaan?

Gemaakt door: Press for Champagne Eerste aflevering: 05-06-2022

De podcast Waar komen bubbels vandaan? heeft in totaal 6 afleveringen

Vorige aflevering

#1: Kilometerslange kelders

#1: Kilometerslange kelders

Maker: Press for Champagne Datum: 22-04-2021

Volgende aflevering

#3 Luisteren, kijken, ruiken, voelen, proeven

#3 Luisteren, kijken, ruiken, voelen, proeven

Maker: Press for Champagne Datum: 06-05-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#2: Millésime, remueur, cuvée en pupitre

Waar komen bubbels vandaan? · 29-04-2021

00:00 00:35:45