In deze aflevering hebben we het over vlees voor de barbecue en waar wij dat kopen. We kletsen je bij en we hebben het over nieuwe ontwikkelingen die we zijn tegengekomen. Ook beantwoorden we weer een vraag van een luisteraar: - Wat is ...
Barbecueën: we zijn er gek op. Bij een paar zonnestralen wordt de barbecue weer onder het stof weggehaald om een lekker stukje vlees te grillen. Dennis van Koutrik en Marcel Nas zijn ook zulke barbecue-fans. En ze hebben in hun leven al heel wat met de barbecue gedaan. De twee heren vertellen in ‘Vurige verhalen’ de leukste barbecue-verhalen en anekdotes van rond het vuur. Luisteraars kunnen vragen insturen, die de twee barbecue-experts behandelen en beantwoorden. Hoe krijg je die typische barbecuesmaak? Wat voor effect heeft houtskool? En wat zijn de beste barbecue-restaurants van Europa? Dennis en Marcel behandelen al deze vragen, in een podcast waarbij je het water al in de mond loopt: Vurige verhalen.
In deze aflevering hebben we het over vlees voor de barbecue en waar wij dat kopen. We kletsen je bij en we hebben het over nieuwe ontwikkelingen die we zijn tegengekomen. Ook beantwoorden we weer een vraag van een luisteraar: - Wat is ...
In deze aflevering hebben we het over messen. Welke messen zijn onontbeerlijk voor de BBQ en wat kun je beter laten liggen? We hebben het over nieuwe ontwikkelingen die we zijn tegengekomen. Ook beantwoorden we weer vragen luisteraars: ...
In deze aflevering hebben we het over BBQ bijgerechten. En moet je die dan ook per se op de barbecue maken? Praten we over de oorzaken van de hogere prijzen van de Monolith Avantgarde en en de Bastard VX. En we laten nieuwe producten en o ...
In deze aflevering hebben we het over barbecueboeken. Wat mag niet in je boekenkast of mancave ontbreken? En we bespreken de laatste nieuwtjes op barbecue gebied.. Heb jij een brandende barbecuevraag? Dan kun je die hier inspreken: https: ...
In deze aflevering hebben we het over elektronische BBQ regelaars. Hou je barbecue automatisch op temperatuur. We hebben het over de nieuwe Monolith Avantgarde en proeven chips met spareribsmaak. Ook beantwoorden we weer vragen luistera ...
In deze aflevering hebben we het over pelletbarbecues. Zijn die nou echt zo goed? We hebben het ook over Biobrasa, een nieuwe briket op de markt, de laatste nieuwtjes van Weber en Ofyr. Ook beantwoorden we weer vragen luisteraars: - Is ...
Je wilt met kerst de BBQ aansteken, waar moet je dan op letten om er een geslaagd kerstdiner vanaf te toveren? In deze aflevering geven we je allerlei tips om ervoor te zorgen dat je kerst BB een succes wordt. Verder beantwoorden we wee ...
In deze aflevering hebben we het over koudroken. Verder beantwoorden we weer vragen luisteraars: - Onze ervaringen met dry agen. - Hoe hou je vlees warm als je te vroeg klaar bent? Heb jij een brandende barbecuevraag? Dan kun je die ...
In deze aflevering hebben we het over welke barbecue-accessoires je nu echt nodig hebt. Verder beantwoorden we weer vragen luisteraars: - Opdwarrelend as bij gebruik van een Looftlighter - Mijn Pulled Pork is in 5 uur klaar, is dat er ...
In deze aflevering hebben we het over één van de barbecueklassiekers: Pulled Pork. Verder beantwoorden we twee vragen van luisteraars: - Wat doe je als je Pulled Pork te vroeg klaar is? - Werkt de Double Indirect methode? Heb jij een ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.