Bent Van Looy praat met Kadir van Lohuizen over de docureeks 'Food for thought'. Als u voor uw dampende bordje eten zit, staat u misschien niet stil bij waar al dat lekkers vandaan komt. Van de boerderij om de hoek? Dat kan. Maar de kans is veel groter dat de boontjes gedopt werden in een Keniaanse schuur, de kip scharrelde op een efficiënte megaboerderij en dat stukje vis met explosieven gevangen werd in het bijna leeggeviste Victoriameer. Waar komt ons eten vandaan? En waarom van zo ver?
Gemaakt door: Radio 1 Eerste aflevering: 08-09-2022
De podcast Voorproevers heeft in totaal 510 afleveringen
Maker: Radio 1 Datum: 03-09-2025
Maker: Radio 1 Datum: 05-09-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.