Victor Stukker van petit restaurant Héron in Utrecht is opgegroeid in de bossen èn in de horeca. Twee grote paplepels die hebben geleid tot een in alle opzichten doordacht restaurantconcept. Hij oogst al jaren uit de natuur en voedselbos Lekker Landgoed. Zijn restaurant verwerkt alleen lokale producten, hij heeft bijna alle disposable plastics al uit het bedrijf verwijderd en wil vooral niet groter worden. In deze podcast neemt Victor ons mee in zijn visie op het nieuwe eten en het nieuwe leven. Vacature: Voedselbosboer voor voedselbos Valthe Wil jij wonen en werken als voedselbos-boer op de Hemelse Hondsrug in Drenthe? Meld je dan aan voor de vacature Voedselbosboer voor Voedselbos Valthe. Er is een woonhuis met 8 hectare landbouwgrond beschikbaar om jouw droom werkelijkheid te maken. Het wordt een voedselbos gecombineerd met een moestuin en recreatie. Zodat er vanaf het begin een gezonde (kastanje)boterham verdiend kan worden. Heb jij hier oren naar? Bekijk de hele vacature op www. voedselbosvalthe.com. Wil je reageren? Stuur dan een mailtje naar info@voedselbosvalthe.com met je CV en motivatie.
Gemaakt door: Voedselboscast Eerste aflevering: 10-04-2022
De podcast Voedselboscast heeft in totaal 57 afleveringen
Maker: Voedselboscast Datum: 18-09-2023
Maker: Voedselboscast Datum: 16-10-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.