Aflevering #15 "Waarom Zijn Jullie Altijd Zo Fokking Positief?!" Tips En Ervaringen Over Hoe Je Een Positievere Mindset Krijgt!

#15 "Waarom zijn jullie altijd zo fokking positief?!" Tips en ervaringen over hoe je een positievere mindset krijgt!
· Aflevering van de podcast: Van Struikelen tot Succes

De positieve mindset is altijd een leuk onderwerp om over te praten. Talloze onderzoeken tonen aan dat je met een positieve mindset veel verder komt in het leven, dus daar duiken we dieper op in: hoe ga je om met negatieve mensen? Waarom werkt enkel positief denken niet?? En waren wij altijd al zo FOKKING POSITIEF? We geven tips die je helpen bij het creëren van een positieve mindset, zodat je minder piekert en vaker in het moment kan genieten! *WIN! We geven samen met KOSMOS Uitgevers 3x het geweldige boek ‘Good Vibe, Good Life’ van Vex King weg! Laat in de comments weten op welk moment jij vaker good vibes kunt gebruiken! We kiezen volgende week de winnaar. Hier lees je meer over Good Vibes, Good Life: https://bit.ly/3x5zhM4 Ons beste mindset programma komt eraan! Alle lessen die het beste hebben gewerkt voor onze 3500 oud cursisten combineren we met de laatste geluksonderzoeken en een paar levensveranderende oefeningen. Als je keihard wilt groeien op alle vlakken van je leven, dan is dit wat voor jou! Hier houden we je op de hoogte wanneer we gaan beginnen: https://academy.sanny.nu/vgms2-wachtlijst Volg Sanny en Jorg hier op Instagram: @sannyzoektgeluk @jorgruis **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Van Struikelen tot Succes

Van Struikelen tot Succes

Gemaakt door: van struikelen tot succes Eerste aflevering: 14/10/2023

De podcast Van Struikelen tot Succes heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

#14 Werkverhalen: onze eerste baantjes en grote dromen

#14 Werkverhalen: onze eerste baantjes en grote dromen

Maker: van struikelen tot succes Datum: 23/05/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#15 "Waarom zijn jullie altijd zo fokking positief?!" Tips en ervaringen over hoe je een positievere mindset krijgt!

Van Struikelen tot Succes · 06-06-2024

00:00 00:56:47