Niki droomde ooit van een eigen horecazaak in Utrecht en werkte vol enthousiasme aan een businessplan, tot een onverwachte kans in Eindhoven haar plannen volledig omgooide. Samen met haar partner nam ze het failliete Hotel Parkzicht over en legde daar de basis voor Bee Hospitality. Ze onderneemt vanuit intuïtie, lef en creativiteit en ontwikkelde succesvolle concepten als Thym, Hout en Casa Peppé.?Altijd in beweging, startte ze onlangs haar podcast Tussen Targets en Tomatensaus en werkt ze aan haar eerste boek. Met de herontwikkeling van een oud klooster tot Hotel Clara werkt ze nu aan een ambitieus familieproject, in samenwerking met het bouwbedrijf van haar familie. Uiteraard hoor je ook in deze aflevering alles over haar blunders én succesgeheimen. Dat was ‘m weer! Hopelijk heb je weer goede tips gehoord om te onthouden. Vergeet je niet te abonneren zodat je een seintje krijgt zodra de volgende aflevering online staat. Meer weten over mij of wat ik doe in de wereld van horeca, leisure en hospitality? Kijk op myrianermes.nl of volg me op Instagram of LinkedIn. Tot de volgende! O ja, en wil je zelf gaan podcasten, maar weet je niet hoe? Ik help je graag op weg!

Gemaakt door: Myrian Ermes Eerste aflevering: 29-01-2023
De podcast Van blunders tot succesgeheimen heeft in totaal 71 afleveringen

Maker: Myrian Ermes Datum: 05-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.