Zowel SOEPP als DAYA zijn inmiddels een begrip in de Alkmaarse horeca. Het waren de eerste vegetarische restaurants in Alkmaar. Sophie van der Horst (SOEPP) en Kurdo Menmi (DAYA) vertellen in deze podcast over hoe ze zijn begonnen Verder praten zij over het belang (en de hoeveelheid) van kikkererwten, het unieke kookboek van SOEPP, de bijzondere wraps van DAYA, hun andere activiteiten en plannen voor de nabije toekomst. Tijdschema: Vanaf 01:09 Sophie en Kurdo vertellen over het ontstaan van SOEPP en DAYA 03:34 Kikkererwten (waar komen die oorspronkelijk vandaan?) 07:10 Wel of geen baking soda voor het bereiden van Falafel? 10:05 Het unieke kookboek van SOEPP 14:45 De bijzondere wraps van DAYA 15:37 Vegetarisch eten in Alkmaar 16:33 Hoe makkelijk/moeilijk was het begin? 19:33 Wat zijn de piektijden van SOEPP en DAYA 23:17 Waar staan zij nu? 24:42 DAYA is méér dan alleen een restaurant 27:09 En dat geldt ook voor SOEPP 28:45 Wat gaan zij anders doen? 38:10 Dinerkaart en smoothies 43:10 Agenda begin september Het Nieuwe Warenhuis
Gemaakt door: Urban Nomads Eerste aflevering: 13-11-2022
De podcast Vakwerk heeft in totaal 80 afleveringen
Maker: Urban Nomads Datum: 06-06-2019
Maker: Urban Nomads Datum: 15-09-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.