Als kind had Ralph de Kok al een liefde voor de barbecue en tijdens zijn muziek carrière in Amerika werd dat weer aangewakkerd. Waarom zijn barbecue en bier de perfecte match? Dat deelt hij aan de toog bij Chris Bergström en Meesterbrouwer ...
Bier brouwen is een kunstvorm op zich, daarin staan ambacht en vakmanschap centraal. Hoe zit dat in andere werelden? In deze podcast ontdekken we met onze gasten welke zintuigen een grote rol spelen bij specifieke ambachten, onder het genot van speciaal geselecteerde bieren. Waar laten de gepassioneerde experts zich door inspireren, wat motiveert hen te blijven experimenteren en ontwikkelen? Van tafelzuur tot barbecue en geuren die van alles tot leven brengen. Benieuwd? Schenk jezelf iets in en luister mee. Geen 18, geen alcohol.
Als kind had Ralph de Kok al een liefde voor de barbecue en tijdens zijn muziek carrière in Amerika werd dat weer aangewakkerd. Waarom zijn barbecue en bier de perfecte match? Dat deelt hij aan de toog bij Chris Bergström en Meesterbrouwer ...
Welke aroma’s zorgen dat je je thuis voelt, je kunt concentreren of dat je iets wil eten of drinken? Dat verkent Chris Bergström aan de toog bij Meesterbrouwer Micha Peute met geurexpert Bart Janssens. Ze vertellen alles over hun vakmansch ...
Zijn bier en tafelzuren goed te combineren? En welke rol speelt smaak in het ambacht van bier brouwen of het inleggen van tafelzuur? Dat bespreken Chris Bergström en Meesterbrouwer Micha Peute met niemand minder dan 'Augurkenkoningen' Oos ...
Duik in de wereld van zintuigen en ambachten met Chris Bergström en Meesterbrouwer Micha Peute. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.