Aflevering #Ep3: Humanitaire Crises En Hun Impact Op Kinderen - Van Bewustwording En Hulpverlening Tot Verhalen Van Hoop (Een Unicef-Podcast)

· Aflevering van de podcast: Time to Talk

Beluister deze boeiende aflevering over de enorme uitdagingen waarmee kinderen in humanitaire crisissituaties worden geconfronteerd. Deze aflevering onderzoekt de cruciale rol van onderwijs en humanitaire hulp in de levens van kinderen die getroffen worden door conflicten en natuurrampen. Yassine Atari, journalist met een passie voor vergeten verhalen, en Caroline Vermeiren van UNICEF DR Congo, delen hun unieke perspectieven over hoe crises kinderen zwaar treffen, maar ook de immense veerkracht tonen die deze jonge levens bezitten. Leer hoe onderwijs, zelfs in crisisomstandigheden, levens kan redden, hoe lokale gemeenschappen een sleutelrol spelen in herstel en ondersteuning, en hoe bewustwording en actie een verschil kunnen maken. [Deze aflevering kwam tot stand met de steun van de Directie-generaal Ontwikkelingssamenwerking en Humanitaire Hulp (DGD).]

Time to Talk

Time to Talk

Gemaakt door: UNICEF België Eerste aflevering: 26-09-2024

De podcast Time to Talk heeft in totaal 5 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#EP3: Humanitaire crises en hun impact op kinderen - Van bewustwording en hulpverlening tot verhalen van hoop (een UNICEF-podcast)

Time to Talk · 12-09-2024

00:00 00:43:09