Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Wouter heeft weer bloemen van Upperbloom en Gijsbregt was bij Kembar op Janskerkhof in Utrecht. Op donderdag praten Wouter en Gijsbregt over recent geopende zaken of zaken die nog gaan openen. Ze tippen de luisteraars en zeggen wat er de moeite waard is en waarom je zou moeten gaan. - Amsterdam: NOBU - Robert de Niro en chef Nobu Matsuhisa waren in de stad, hier het artikel in Parool. - Amsterdam: De VreetDisco Borelli en Troef - Terschelling: - Dún van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, met chef Julius Nuijten (afkomstig uit Harlingen) van Bistro de la Mer en Teun van Gaasbeek. Hier het artikel in Misset. - Rotterdam - De Wilde Mossel - Belgisch-Italiaans biercafé van het team van Eurobrouwers op het Middellandplein, dat een echt horecaplein aan het worden is. Hier het artikel op de Buik van Rotterdam. - Utrecht: PJAY Utrecht - zusje van het zeer gelauwerde van Rosie, zonder reserveringen, lees hier op de Buik van Utrecht.

Gemaakt door: Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 17-10-2025
De podcast Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt heeft in totaal 33 afleveringen

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 12-11-2025

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 14-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.