Aflevering #8 Chocolade Als Ambacht, Het Is Eigenlijk Net Bier

· Aflevering van de podcast: Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt

Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter Op woensdag staan de foodtrends centraal ofwel een opvallende ontwikkeling of kortstondige hype in de wereld van food & drinks. Deze keer staat de nieuwe chocoladewinkel van Cedric Grolet in Parijs centraal. E en bizarre beleving met een muur met vloeibare chocolade (of een choco waterval) en gigantische chocolade aan het plafond. En natuurlijk de TikTok koning zelf mocht die in de buurt zijn.

Speelgoedwinkel
Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt

Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt

Gemaakt door: Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 17-10-2025

De podcast Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

#7 De Badcuyp, owner driven Horeca

#7 De Badcuyp, owner driven Horeca

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 21-10-2025

Volgende aflevering

#9 Nieuwe restaurants die de moeite waard zijn

#9 Nieuwe restaurants die de moeite waard zijn

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 23-10-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#8 Chocolade als ambacht, het is eigenlijk net bier

Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt · 22-10-2025

00:00 00:11:24