Aflevering Santoecha Rangai En Shawintala Banwarie Over: Het Gebruiken Van Je Authentieke Stem (En Waarom Het Belangrijk Is Deze Te Gebruiken)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: The Dutch Desi Podcast

In deze aflevering gaat Chéréneffe Fleur in gesprek met Santoecha Rangai en Shawintala Banwarie. Santoecha is van oorsprong Rotterdamse, maar was naar België verhuisd om journalistiek te studeren. Haar leven verliep ook anders dan ze had gepland, ze bleek namelijk borstkanker te hebben. Momenteel is ze de kanker al 8 jaar de baas. Santoecha heeft altijd al haar kont tegen de krib gegooid maar na haar diagnose schrijft zij steeds vaker over onderwerpen die schuren. Shawintala is journalist bij De Kanttekening en schrijft met regelmaat over onderwerpen als discriminatie, racisme en de Indiase politiek. Zij is van geloof hindoe en begon een aantal jaar geleden als activist waarbij ze aandacht vroeg voor het hindoe nationalisme in India en protestacties tegen het extremisme in India organiseerde. Tegenwoordig vind ze haar voldoening meer in het werk als journalist en redactielid en wil ze haarzelf hierin verder ontwikkelen. In deze aflevering hebben wij het over de backlash die zij hebben ontvangen na hun publicaties rondom de film 'The Kashmir Files', hoe je jouw authentieke stem kunt ontdekken en waarom het zo belangrijk is dat je die gebruikt. Vergeet je niet te abboneren en ons een review te geven via jouw favoriete podcast streamingdienst. Heel veel luisterplezier.

Stem website va het jaar
The Dutch Desi Podcast

The Dutch Desi Podcast

Gemaakt door: Chéréneffe Fleur Eerste aflevering: 29-06-2024

De podcast The Dutch Desi Podcast heeft in totaal 11 afleveringen

Volgende aflevering

DEVINA over HAAR (K*T)LEVEN MET ENDOMETRIOSE

DEVINA over HAAR (K*T)LEVEN MET ENDOMETRIOSE

Maker: Chéréneffe Fleur Datum: 26-03-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Santoecha Rangai en Shawintala Banwarie over: het gebruiken van je authentieke stem (en waarom het belangrijk is deze te gebruiken)

The Dutch Desi Podcast · 15-02-2023

00:00 00:28:28