Het brouwproces van bier is best wel gecompliceerd. Dat toegankelijk maken voor iedereen? Laat dat maar aan The Beertenders over. In deze aflevering nemen Itamar en Dennis je mee door het brouwproces van bier. Ook hebben we het over de definitie van "extreem vers bier", warm en koud brouwen en wanneer ben je nou eigenlijk een brouwer? Uiteraard proeven we ook weer: deze week is de Barbãr Blonde van Brasserie Lefebvre aan de beurt. En dat is een doordrinker met 8% alcohol, waar je best mee uit moet kijken.
Gemaakt door: The Beertenders Eerste aflevering: 17-04-2022
De podcast The Beertenders - Speciaal Bier & Food Pairing heeft in totaal 99 afleveringen
Maker: The Beertenders Datum: 03-01-2020
Maker: The Beertenders Datum: 31-01-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.