Aflevering Teamnl Parijs #16 - Terugblik Op Prachtige Olympische Spelen En De Start Van De Paralympische Spelen Komt Eraan!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: TeamNL Parijs Podcast

In deze laatste aflevering van de TeamNL Parijs Podcast blikken we uiteraard terug op de prachtige Olympische Spelen in Parijs. En kijken we met chef de mission Esther Vergeer vooruit naar de Paralympische Spelen. Wie de vlaggendragers zijn voor TeamNL, wat je tegen de Olympic blues kan doen en welke nieuwe podcast je nu kunt beluisteren: je hoort het hier. De TeamNL Road to Paris Playlist op Spotify vind je hier! Wil je jouw nummer toevoegen aan de playlist? Of heb je vragen of suggesties? Deel het met ons via Instagram van TeamNL Athlete Services.

Stem website va het jaar
TeamNL Parijs Podcast

TeamNL Parijs Podcast

Gemaakt door: TeamNL Eerste aflevering: 02-04-2023

De podcast TeamNL Parijs Podcast heeft in totaal 16 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

TeamNL Parijs Podcast #16 - Terugblik op prachtige Olympische Spelen en de start van de Paralympische Spelen komt eraan!

TeamNL Parijs Podcast · 22-08-2024

00:00 00:37:34