Aflevering S01e07 - Wat Doen Acteurs Echt In De Make-Upstoel En De Nieuwste Make-Up Trends Met Mitch Fabry (Aka Mitch Fix)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Stijlvolle Gesprekken

??? Ontdek de wereld van make-up door de ogen van Mitch Fabry. Of misschien beter gekend als Mitch Fix. Een exclusief gesprek met make-up artist Mitch Fabry! Van werken met BV's tot de nieuwste make-up trends.?? Een toonaangevende make-up artist die de looks van bekende gezichten creëert en de nieuwste trends in de make-upwereld op de voet volgt.  In deze aflevering onthult Mitch wat er écht gebeurt in de make-upstoel van de acteurs.  Hij neemt ons mee in zijn dagelijks leven als make-up artist en vertelt ons hoe je de juiste producten voor jezelf kiest. Daarnaast duiken we in het verschil tussen lipgloss en lippenstift – en hoe je de beste optie kiest voor elke gelegenheid.  Of je nu een beauty-liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de verhalen achter de schermen van de showbizz, deze aflevering is er een die je niet wilt missen! Tune in en laat je inspireren door de wereld van make-up, mode en theater met Mitch Fabry! ?? Luistertijd: 40 minuten

Stem website va het jaar
Stijlvolle Gesprekken

Stijlvolle Gesprekken

Gemaakt door: Maritsa van Iterson Eerste aflevering: 17-02-2024

De podcast Stijlvolle Gesprekken heeft in totaal 8 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S01E07 - Wat doen acteurs echt in de make-upstoel en de nieuwste make-up trends met Mitch Fabry (aka Mitch Fix)

Stijlvolle Gesprekken · 16-09-2024

00:00 0:43:11