Aflevering S01e04 - Hoe Start Je Met Het Dragen Van Een Hoed En Hoe Style Je Die? De Wondere Hoedenwereld Met Josje Huisman.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Stijlvolle Gesprekken

In deze sprankelende aflevering duiken we in de wondere mode- en hoedenwereld van Josje Huisman! We praten uitgebreid over haar passie en liefde voor hoeden, en ontdekken het verhaal achter haar prachtige hoedenlijn Cornelia.  Daarnaast deelt Josje haar beste tips voor het kiezen, dragen en onderhouden van de perfecte hoed, en hoe je jouw hoofddeksel in topconditie houdt. Of je nu een doorgewinterde fashionista bent of net begint met het ontdekken van je stijl, deze aflevering zit boordevol inspiratie en handige adviezen. Poef mee in de zetel voor een stijlvol gesprek en geniet mee! ??? ?? Luistertijd: 35 minuten

Stem website va het jaar
Stijlvolle Gesprekken

Stijlvolle Gesprekken

Gemaakt door: Maritsa van Iterson Eerste aflevering: 17-02-2024

De podcast Stijlvolle Gesprekken heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S01E04 - Hoe start je met het dragen van een hoed en hoe style je die? De wondere hoedenwereld met Josje Huisman.

Stijlvolle Gesprekken · 20-05-2024

00:00 0:37:12