We horen vaak praten over het microbioom en mensen experimenteren met gefermenteerde voeding. Is gefermenteerde voeding echt zo goed en hoe kunnen we er veilig aan beginnen? In deze aflevering maken Fermentistas Klejman ons wegwijs in het natuurlijk proces van fermenteren waarbij micro-organismen zoals bacteriën, gisten en schimmels koolhydraten (suikers en zetmeel) omzetten in alcohol of zuur. Het proces wordt gebruikt om voedsel te conserveren, nieuwe smaken te ontwikkelen en gezondheidsvoordelen te bieden. ——— Spreekuur met Dokter Servaas ??Spotify, Google & Apple podcast ??YouTube Spreekuur kwam tot stand dankzij een co-productie met @Metagenics_belgie
Gemaakt door: Dokter Servaas Eerste aflevering: 30-09-2022
De podcast Spreekuur met Dokter Servaas heeft in totaal 78 afleveringen
Maker: Dokter Servaas Datum: 04-10-2024
Maker: Dokter Servaas Datum: 11-10-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.