In deze aflevering koken we alvast een vegetarisch pré-kerstdiner. Luister snel als je als nog inspiratie nodig hebt voor volgend weekend. We beginnen met een heerlijk quiche met gesmoorde prei, champignons, ricotta en oude kaas. Met als bijpassende wijn een heerlijke riesling van @secutrecht. Daarna maken we een aubergine wellington, kijk hier voor het recept https://www.lekkeretenmetlinda.nl/aubergine-wellington/. True fact, bij Aad eten we dit nu ook op Tweede kerstdag. We sluiten dit kerstmenu af met de boozy chocolademousse van Miljuschka, hier vind je het recept https://miljuschka.nl/boozy-chocolademousse-met-rum/. Verder nemen we je mee in onze kerstherinneringen van vroeger, hoort banketstaaf nou bij Sinterklaas of Kerst en zijn we heel benieuwd of jullie meer willen weten over onze goede voornemens voor 2022. En in ieder geval alvast hele goede dagen gewenst! #kokenmetkerst #kerst #feestdagen #inspiratie
Gemaakt door: Nina en Franka Eerste aflevering: 22-05-2022
De podcast Spijsverering de podcast heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: Nina en Franka Datum: 21-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.